top of page

Solti & Partners Consulting

- a vezető tanácsadó cég -

- 2002 óta a piacon-

Boutique cégként működünk: számunkra nem létezik két egyforma ügyfél.

header beszeljuk a ceged nyelvet flip .png

- MISSZIÓNK-

Feladatainkat - az előzetes tapasztalat és tudás mellett - mindig a ti cégetek érdekeit szem előtt tartva látjuk el magas szakmai színvonalon, úgy, hogy az többletet adjon számotokra.​

 - PARTNEREK - 

2020_HP_Solti_Elo%CC%8Bd%20(1)_edited.jpg

Ügyfeleinkkel együttműködve, őket támogatva számos vállalat stratégiáját, működési hatékonyságát, szervezetét és annak kultúráját fejlesztettem a változáskezelés eszköztárának alkalmazásával.

 

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara és a HVCA közös vállalkozásösztönző programját, a „Start Your Business!”-t 2012 óta vezetem. 

Az elmúlt években számos vállalkozás elindításában, nemzetközi pályára állításában vettem részt az ötlettől a tőkebevonáson át a mindennapi működtetésig.


A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem okleveles gépészmérnökként 1995-ben, majd ugyanitt elvégeztem az MBA képzést (2007).

2008-ban a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségében megszereztem a Certified Management Consultant nemzetközi minősítést.


Karrieremet SAP tanácsadóként, majd projektvezetőként kezdtem. Később a folyamatmenedzsment területén nemzetközi tapasztalatokat is szereztem.
 

2002-ben alapítottam független vezetési tanácsadó cégemet Solti & Partners Consulting néven.

Portfóliónkban a szervezetfejlesztés és működésfejlesztés mellett hangsúlyos szerepet kapnak a humán erőforrás menedzsmenthez kapcsolódó szolgáltatások. 

SOLTI ELŐD I MBA, CMC

A mottóm: “ Senkit nem érdekel, hogy mennyit tudsz, amíg nem tudják, hogy mennyire törődsz velük.” – Theodore Roosevelt

25 éve foglalkozom szervezetfejlesztéssel és üzletfejlesztéssel.

A vállalati wellbeing, a „jóllét programok” hazai specialistája, a munkavállalók mentális egészség fejlesztési projektjeinek elkötelezett megvalósítója, támogatója, a Stressz-M rendszer társalapítója, illetve a Wellbeing Szövetség alapító tagja vagyok.

  • LinkedIn
NGA_8401%20(1)_edited.jpg

A mai felgyorsult világunkban csak az tud gyorsan alkalmazkodni az állandóan változó feltételekhez, aki folyamatosan fejleszti önmagát.

Ezt kötelező érvényűnek tartom önmagammal kapcsolatban is, hiszen ügyfeleimet úgy tudom a sikerességükben, a harmonikusabb élet kialakításában támogatni, ha magamat is fejlesztem folyamatosan, mind szakmailag mind személyiségemet illetően.

Különösen fontosnak tartott szakterületeim az érzelmi intelligencia, a stresszkezelés és a konfliktuskezelés fejlesztése.

SURÁNYI KINGA

A mottóm: „Ha nem leszel egyre jobb, rosszabb leszel.” 

Munka és szervezet szakpszichológus, HR szakértő, tréner, business coach, szupervizor, Coaching Pszichológus Licence tulajdonos, 2008-ban szereztem meg az akkreditált Business Coach minősítést 

  • LinkedIn
  • LinkedIn

CÉGRE SZABOTT, CÉL ÉS EREDMÉNYORIENTÁLT MUNKA

Számos ügyfélnél csoportos és egyéni fejlesztő programok szervezésével, lebonyolításával, támogatom az ügyfeleim hatékonyabb működését.

Workshopok, fejlesztő programok tartásánál elengedhetetlennek tartom, hogy cégre szabottan, valamint cél és eredményorientáltan dolgozzunk.

COACHING KÖZÉP ÉS FELSŐVEZETŐK RÉSZÉRE 

Közép és felsővezetők részére személyre szabott coaching szolgáltatást végzek vezetői szerepük sikeresebb betöltéséhez.

A frissen kinevezett vezetőket az elvárásoknak minél előbbi megfelelésében támogathattam számos ügyfelemnél.

A MEGFELELŐ VEZETŐI STÍLUS KIALAKÍTÁSA

Fontos számomra, hogy a vezetők ki tudják alakítani a megfelelő vezetői stílusukat és megismerjék a coaching szemléletű vezetés pozitívumait.

Ennek felhasználásával a munkatársaik, beosztottaik belső motivációját, önbecslésüket, önmegvalósításukat, a csoporthoz való tartózásukat fejleszthetik.

CSOPORTOK  FEJLESZTÉSE

Team coaching tapasztalattal is rendelkezem a csoportok megoldás orientáltabbá tételében, fejlesztésében.

 - KIEMELT REFERENCIÁINK - 

Solti and Partners References Logos (3).png

- SZOLGÁLTATÁSAINK - 

Szolgáltatásaink minden igényt kielégítően segítenek problémáid megoldásában az üzleti hatékonyság növelése érdekében.

COACHING >

Megbízható és tapasztalt partnerként örömmel állunk a rendelkezésedre.

bottom of page