Adatkezelési Tájékoztató

A SOLTI&PARTNERS CONSULTING Kft. tájékoztatja a www.soltiandpartners.com oldal látogatóit az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogairól.

Adatkezelési gyakorlatunk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényen alapszik. 1995. évi CXIX. törvény a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcím adatok kezeléséről, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről továbbá a 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól rendelkezései.

A jelen Szabályzat célja, hogy a Társaság által nyújtott szolgáltatások minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során.

Az adatkezelési tájékoztatóban használt kifejezések

Személyes adatok - bármilyen információ azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozik.
Feldolgozás - bármilyen művelet vagy műveletkészlet, amelyet a Személyes Adatokon vagy a Személyes Adatcsoportokon hajtunk végre.
Látogató vagy felhasználó - természetes személy, akinek a személyes adatait feldolgozzuk.
Mi  – SOLTI&PARTNERS CONSULTING Kft.
Tartalom -  amelyet a SOLTI&PARTNERS CONSULTING Kft. feltölthet vagy közzétehet a www.soltiandpartners.com webhelyen, beleértve szöveget, képeket, fájlokat, animációkat, logókat vagy megjegyzéseket.

Adatkezelésünk irányelvei

Megígérjük, hogy betartjuk az alábbi adatvédelmi elveket:

- A feldolgozás jogszerű, tisztességes, átlátható. Feldolgozási tevékenységünk törvényes indokokkal rendelkezik. A személyes adatok feldolgozása előtt mindig figyelembe vesszük jogait. Kérésre információt szolgáltatunk a feldolgozásról.
- A feldolgozás a céljainkra korlátozódik: Feldolgozási tevékenységeink megfelelnek annak a célnak, amelyre - - Személyes adatokat gyűjtünk.
- A feldolgozást minimális mennyiségű adattal végezzük: Csak bármilyen célból szükséges minimális mennyiségű személyes adatot gyűjtünk, és dolgozunk fel.
- A feldolgozás egy bizonyos időtartamra korlátozódik: Az Ön személyes adatait a szükségesnél hosszabb ideig nem tároljuk.
- Mindent megteszünk az adatok pontosságának biztosítása érdekében.
- Mindent megteszünk az adatok integritásának és bizalmasságának biztosítása érdekében.

Milyen típusú adatokat gyűjtünk?

Minden információt megkapunk, összegyűjtünk és tárolunk, amelyet Ön a weboldalunkon megadott, vagy egyéb módon megad nekünk.

Ezenkívül összegyűjtjük az Internet Protocol (IP) címet, amely a számítógépének az internethez történő csatlakoztatására szolgál; Belépés; email cím; Jelszó; számítógépes és csatlakozási információk és vásárlási előzmények.

Használhatunk szoftver eszközöket a munkamenet információk mérésére és összegyűjtésére, ideértve az oldalak válaszidejét, az egyes oldalak látogatásának időtartamát, az oldal interakcióval kapcsolatos információkat és az oldaltól való böngészéshez használt módszereket.

Személyesen azonosítható információkat is gyűjthetünk (beleértve a nevet, az e-mailt,  megjegyzéseket, visszajelzéseket,  és ajánlásokat).

Hogyan tárolhatjuk, használhatjuk, oszthatjuk és hozhatjuk nyilvánosságra a webhely látogatói személyes adatait?

A Solti & Partners Kft. honlapja a Wix.com online platformot használja, amely lehetővé teszi termékeink és szolgáltatásaink eladását az Ön számára. Adatait a Wix.com adattárolóján, adatbázisaiban és az általános Wix.com alkalmazásokban tárolhatjuk. Tűzfalak mögött biztonságos szervereken tároljuk adatait.

 A www.soltiandpartners.com honlapot a SOLTI&PARTNERS CONSULTING Kft. (székhely: 1147 Budapest, Kerékgyártó u. 47-49/B 1. em. 13.) üzemelteti. A SOLTI&PARTNERS CONSULTING Kft. kötelezi magát, hogy mindent megtesz  az adatok biztonságos tárolása érdekében, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

Hogyan gyűjtünk adatokat?

Személyes adatait csak a fentiekben felsorolt különleges okokból használhatjuk fel.

Az alábbi nem személyes és személyes információkat gyűjtjük a következő célokra:

  • Szolgáltatások nyújtása és üzemeltetése;

  • Folyamatos ügyfélszolgálat és technikai támogatás nyújtása Felhasználóink számára;

  • Látogatóinkkal és Felhasználóinkkal való kapcsolattartás általános vagy személyre szabott, szolgáltatással kapcsolatos hirdetményekkel és promóciós üzenetekkel;

  • Összevont statisztikai adatok és egyéb összesített és / vagy következtetett nem személyes adatok létrehozása, amelyeket mi vagy üzleti partnereink felhasználhatnak szolgáltatásaink nyújtására és fejlesztésére;

  • Az alkalmazandó törvények és előírások betartása érdekében

Hogyan kommunikálunk a www.soltiandpartners.com webhely látogatóival?

Felvehetjük Önnel a kapcsolatot a felhasználói szerződésünk, az alkalmazandó nemzeti törvények és az esetleges Önnel kötött megállapodások végrehajtása érdekében. E célból e-mailben, telefonon, szöveges üzenetekben és postai úton léphetünk kapcsolatba Önnel.

Sütik

Sütiket és / vagy hasonló technológiákat használunk az ügyfelek viselkedésének elemzésére, a weboldal adminisztrálására, a felhasználók mozgásának nyomon követésére és a felhasználókkal kapcsolatos információk gyűjtésére. Ennek célja az, hogy személyre szabja és fokozza a velünk szerzett tapasztalatait.

A süti egy apró szöveges fájl, amelyet a számítógépén tárolnak. A sütik olyan információkat tárolnak, amelyeket a webhelyek működésének elősegítésére használnak. Csak a weboldalunk által létrehozott sütikhez férhetünk hozzá. A sütiket a böngésző szintjén vezérelheti. A sütik letiltása akadályozhatja bizonyos funkciók használatát.

A következő célokra használjuk a sütiket:
- Szükséges sütik - ezek a sütik szükségesek ahhoz, hogy weboldalunkon néhány fontos funkciót használhassunk, például bejelentkezhessünk. Ezek a sütik nem gyűjtenek semmilyen személyes információt.
- Funkcionális sütik - ezek a sütik olyan funkciókat biztosítanak, amelyek szolgáltatásunk kényelmesebbé tételét és személyre szabottabb funkcióinak biztosítását teszik lehetővé. Lehetséges, hogy például emlékeznek a nevedre és az e-mailre a megjegyzés űrlapokban, így nem kell ezeket az információkat legközelebb újra megadnia, amikor kommentál.
- Analytics sütik - ezeket a sütiket felhasználják weboldalunk és szolgáltatásaink felhasználásának és teljesítményének nyomon követésére
- Reklám sütik - ezeket a sütiket az Ön és érdeklődése szempontjából releváns hirdetések megjelenítésére használják. . Ezeket a webhelyek általában a hirdetési hálózatok helyezik el a weboldal üzemeltetőjének engedélyével.

Ezek a sütik emlékeznek arra, hogy meglátogatott egy webhelyet, és ezt az információt megosztják más szervezetekkel, például a hirdetőkkel. A célzási vagy hirdetési sütiket gyakran összekapcsolják a másik szervezet által biztosított webhely-funkciókkal.

A böngészőbeállítások segítségével eltávolíthatja a számítógépén tárolt sütiket. 
A sütikkel kapcsolatos további információkért látogasson el az allaboutcookies.org oldalra.

A Google Analytics segítségével mérjük webhelyünk forgalmát. A Google-nak saját adatvédelmi irányelve van, amelyet itt áttekinthet. Ha szeretné lemondni a Google Analytics követéséről, keresse fel a Google Analytics leiratkozási oldalát.

Ha megjegyzést fűz weboldalunkon, akkor dönthet úgy, hogy nevét, e-mail címét és webhelyét sütikben tárolja. Ezek az Ön kényelme érdekében, így nem kell újból kitöltenie adatait, amikor új megjegyzést fűz hozzá. Ezek a sütik egy évig tartanak.
Ha van fiókja, és bejelentkezik erre a webhelyre, akkor ideiglenes sütiket állítunk be annak meghatározására, hogy böngészője elfogadja-e a sütiket. Ez a süti nem tartalmaz személyes adatokat, és a böngésző bezárásakor elvetésre kerül.

Amikor bejelentkezik, számos sütit is beállítunk a bejelentkezési adatok és a képernyő megjelenítési lehetőségeinek mentéséhez. A bejelentkezési sütik két napig tartanak, a képernyő opciók pedig egy éven át. Ha az „Emlékezz rám” lehetőséget választja, a bejelentkezés két hétig fennmarad. Ha kijelentkezik fiókjából, a bejelentkezési sütik eltávolításra kerülnek.

Egy cikk szerkesztése vagy közzététele esetén egy további süti kerül mentésre a böngészőjében. Ez a süti nem tartalmaz személyes adatokat, és egyszerűen csak az éppen szerkesztett cikk postai azonosítóját jelzi, és 1 nap után jár le.​

A honlap üzemeltetője

www.soltiandpartners.com honlapot a SOLTI&PARTNERS CONSULTING Kft. (székhely:székhely: 1147 Budapest, Kerékgyártó u. 47-49/B 1. em. 13.) üzemelteti, az adatokat a www.soltiandpartners.com biztonságos szerveren tárolja. A SOLTI&PARTNERS CONSULTING Kft. kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

Az érintettek jogai

A regisztráló bármikor jogosult az online felületen tájékoztatást kérni a SOLTI&PARTNERS CONSULTING Kft. által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról. Ha nem akarja, hogy az adatait a továbbiakban feldolgozzuk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a info@soltiandpartners.com címen.  A SOLTI&PARTNERS CONSULTING Kft. a kérelem benyújtásától számított lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 15 napon belül eleget tesz a kérelemben foglaltaknak.

Jogorvoslat

A regisztráló az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy pert indíthat a lakóhelye (tartózkodási helye) szerint illetékes törvényszéken.

Az adatkezelési tájékoztató módosítása

Fenntartjuk a jogot arra, hogy ezt az adatvédelmi irányelvet bármikor módosítsuk, ezért kérjük, olvassa el gyakran. A változtatások és pontosítások azonnal a weboldalon történő közzétételüket követően lépnek hatályba.

Ha lényeges változtatásokat hajtunk végre ezen irányelvben, akkor értesítjük Önt, hogy tudatában legyen annak, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használjuk, és milyen körülmények között használjuk és / vagy hozzuk azokat nyilvánosságra.

Érvényes 2021. február 25-től.