top of page

MENEDZSMENT TANÁCSADÁS

Feladatainkat mindig a ti cégetek érdekeit szem előtt tartva, személyre szabottan, az igényeidnek megfelelően, magas szakmai színvonalon látjuk el, úgy, hogy az többletet adjon számotokra.​

INFORMATIKAI RENDZSER BEVEZETÉS ÉS

ÜGYFÉLOLDALI TÁMOGATÁS >

"Hisszük, hogy nincs két egyforma ügyfél, és hogy a menedzsment tanácsadás egy bizalmi alapon működő, személyre szabott kapcsolat, amelyet mindig 
  a ti cégetek igényeire kell alakítani."

SZERVEZETFEJLESZTÉS

A szervezetfejlesztés célja, hogy a szervezet alkalmazkodó képességét fenntartsa, egy konkrét feladat megoldásától akár a teljes szervezet megújításáig.

 

A folyamatosan változó igényeknek való megfelelést a változáskezelés eszközrendszerével támogatjuk.

Alap célnak tekintjük a vállalati csoportok hatékonyságának növelését, a szervezeti együttműködést támogató projektek megvalósítását, támogatását.

MUNKAERŐ KIVÁLASZTÁS

A legjobb jelöltet vagy a legmegfelelőbb jelöltet a csapatomba? Előre nem tudjuk a választ! 

Azt viszont tudjuk, hogy tapasztalatunkkal és a megfelelő tesztek alkalmazásával segítjük az eredményes kiválasztást. 

PROJEKTMENEDZSMENT

A precíz projektmenedzsment jelentős költséghatékonyságot eredményez. A költségvetés betartása és az esetleges megtakarítások többszörös eredménynövekedést, megtérülést okozhatnak.

Számunkra a projektmenedzsment ennél is több: világos és egyértelmű kommunikáció, kiváló kockázat- és emberi erőforrás kezelés. Ja, és persze agilis is egyben.

Cégünk teljes projekt-életciklus szolgáltatást tud nyújtani. A projekt tervezési időszakától kezdve egészen az átadásig támogatjuk a folyamatokat. 

INTERIM MENEDZSMENT

Manapság egyre gyakoribb, hogy különböző okokból, átmenetileg vagy tartósan “külsősre” - hívjuk inkább interim szakemberre -  bízzuk a vállalkozásunkat részben vagy egészben.

 

De nem mindegy, hogy kire bízzuk a cégünket, és az sem, hogy erre hogyan készítjük fel önmagunkat és a csapatunkat. - Ebben tudunk segíteni.

UTÓDLÁS

Minden, ami nem a számok. Igen, a kollegák.

Egyes távozó vezetők a cég, a cégvezetés átadása során a számokat helyezik előtérbe.

 

Nos, mi nem erre helyezzük a hangsúlyt. Nem azért, mert nem fontos, hanem azért, mert szerintünk a cég utódlás sikeressége nem (csak) ezen múlik. 

INFORMATIKAI RENDZSER BEVEZETÉS ÉS

ÜGYFÉLOLDALI TÁMOGATÁS

Az informatikai rendszer bevezetés a megtervezéstől a fejlesztésen át egészen a bevezetésig komplex folyamat, speciális ismereteket és tudást igényel.

A sikeres és eredményes megvalósításhoz ajánljuk fel tapasztalt tanácsadóinkat és szakértőinket, akik számos projektben bizonyították már rátermettségüket, és támogatták az ügyfél elvárásoknak megfelelő informatikai rendszerek megvalósítását.

Szervezetfejlesztés
Interim Menedzsment
Munkaerokivalasztas
Utodlas
Projektmenedzsment
Informatikai rendszer
TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK
Szolgáltatásaink minden igényt kielégítően segítenek problémáid megoldásában az üzleti hatékonyság növelése érdekében.
MIBEN SEGÍTHETÜNK?
Megbízható és tapasztalt partnerként örömmel állunk a rendelkezésedre.
bottom of page