Graphic Shapes

Kik vagyunk?

A Solti & Partners Consulting vezetési tanácsadó cég. Specialitásunk az üzleti folyamatmenedzsment (BPM). A vállalati folyamatok elemzésével nyert információból kiindulva olyan megoldásokat vezetünk be, amelyekkel a vállalat erőforrás-megtakarítást érhet el.

Hivatásunk, hogy az Ön vállalata minél hatékonyabban működjön. Naprakészen tartott szakmai ismereteink, a piac vezető vállalatainál szerzett gazdag tapasztalatunk és friss kreativitásunk megbízható és kiszámítható eredményeket garantál.

Solti Előd és partnerei 1995 óta dolgoznak a vezetési tanácsadás területén, szolgáltatások széles skáláját kínálva a termelő-, a közmű- és a bankszektor számára.

Tagjai vagyunk a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének (VTMSZ), a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesületnek (MCPE), Surányi Kinga az egyesület alelnöke.

 

Solti Előd 2008-ban megszerezte a VTMSZ-nél a nemzetközi Certified Management Consultant (CMC) minősítést. Surányi Kinga 2015 óta coaching pszichológus licence tulajdonos.

Partnerek

Email: 

elod.solti@soltiandpartners.com

Mobil:

+3620 945 3363

  • LinkedIn
Solti Előd I MBA, CMC

 

Managing Partner és Minősített Vezetési Tanácsadó

20 éve foglalkozom szervezetfejlesztéssel és üzletfejlesztéssel.
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem okleveles gépészmérnökként 1995-ben, majd ugyanitt elvégeztem az MBA képzést (2007). 2008-ban a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségében megszereztem a Certified Management Consultant nemzetközi minősítést.


Karrieremet SAP tanácsadóként, majd projektvezetőként kezdtem. Később a
folyamatmenedzsment területén nemzetközi tapasztalatokat is szereztem.
2002-ben alapítottam független vezetési tanácsadó cégemet Solti & Partners Consulting néven. Portfoliójában a szervezetfejlesztés és működésfejlesztés mellett hangsúlyos szerepet kapnak a humán erőforrás menedzsmenthez kapcsolódó szolgáltatások. Ügyfeleinkkel együttműködve, őket támogatva számos vállalat stratégiáját, működési
hatékonyságát, szervezetét és annak kultúráját fejlesztettem a változáskezelés eszköztárának alkalmazásával.


A vállalati wellbeing, a „jóllét programok” hazai specialistája, a munkavállalók mentális egészség fejlesztési projektjeinek elkötelezett megvalósítója, támogatója, a Stressz-M rendszer társalapítója, illetve a Wellbeing Szövetség alapító tagja vagyok.


Az Amerikai Kereskedelmi Kamara és a HVCA közös vállalkozásösztönző programját, a „Start Your Business!”-t 2012 óta vezetem.
Az elmúlt években számos vállalkozás elindításában, nemzetközi pályára állításában vettem részt az ötlettől a tőkebevonáson át a mindennapi működtetésig.

Surányi Kinga

 

Munka -és Szervezet Szakpszichológus

OD és HR Expert

Közép és felsővezetők részére személyre szabott coaching szolgáltatást végzek vezetői szerepük sikeresebb betöltéséhez.

 

Különösen fontosnak tartott szakterületeim az érzelmi intelligencia, a stresszkezelés és a konfliktuskezelés fejlesztése. Fontos számomra, hogy a vezetők ki tudják alakítani a megfelelő vezetői stílusukat és megismerjék a coaching szemléletű vezetés pozitívumait.

 

Ennek felhasználásával a munkatársaik, beosztottaik belső motivációját, önbecslésüket, önmegvalósításukat, a csoporthoz való tartozásukat fejleszthetik. Team coaching tapasztalattal is rendelkezem a csoportok megoldás központú fejlesztésében.

  • LinkedIn
További szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink minden igényt kielégítően segítenek problémái megoldásában az üzleti hatékonyság növelése érdekében.

Hogyan dolgozunk? Mik a módszereink?

Szívesen bemutatjuk.

Referenciáink